«Compra un sac de gra»

Una de les conseqüències més punyents de la violència terrorista que s'estén per Burkina Faso és l'augment imparable de la precarietat en que han de viure les famílies, moltes s'han quedat sense feina i sense recursos.

Amb aquesta campanya les ajudem a proveir-se i mitigar un xic les necessitats.

Pots col·laborar fent un ingrés de 20 o 25 euros al compte
ES47 0049 3433 60 2514120620
amb el concepte
«Per a la compra d'un sac de gra»


La difícil situació que viu el país està portant a l'extrem a moltes famílies sense recursos. Moltes d'elles perquè han hagut de marxar de la seva regió buscant refugi en zones allunyades de la violència gihadista, les altres perquè no tenen feina ni ingressos regulars. I, malauradament, el degoteig és constant.

Per això, la primavera de 2020 vam iniciar un nou projecte aportant sacs de gra per a l'alimentació bàsica.

Per 13000 FCFA (19 euros) o per 17000 FCFA (uns 25 euros) aleshores es podia comprar un sac de 50 kg de blat de moro o d'arròs respectivamente. L'escassetat genera especulació i una cosa i l'altra fan pujar els preus, a finals de 2021 el sac de blat de moro passa a 19000 FCFA (29 euros) i el d'arròs a 21000 FCFA (32 euros), increments respectivament del 52% i 28%.

Malgrat tot, seguim fent totes les aportacions que podem. L'any 2020 vam aportar 8,6 tones de gra i el 2021 11 tones més.

A banda dels sacs de gra també hem fet aportacions per a la compra de mascaretes i gel hidroalcohòlic per ajudar a la prevenció de la COVID-19 i, lògicament, d'altres malalties.

Hem d'agrair molt especialment al Consell Municipal de Cooperació de Canet de Mar haver-nos escollit tant el 2020 com el 2021 per a destinar el seu Fons de Cooperació a aquesta campanya tan necessària.

Agrair també a l'AMPA de l'Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar la seva aportació.

Tampoc pot faltar el nostre agraïment als nostres amics i amigues de GEA XXI per les seves aportacions i, sobretot, per ser sempre al nostre costat, fer-nos confiança i donar-nos suport.

I, com sempre, el nostre agraïment infinit cap als nostres col·laboradors i col·laboradores de Burkina Faso per la seva feina, el seu compromís i la seva generositat.

Utilitzem cookies només per a guardar l'idioma seleccionat / Utilizamos cookies únicamente para guardar el idioma seleccionado