«Teixint certeses i somnis»

Ens agradaria que aquest llibre fos per a tu com un vent suau, com una brisa que et fa tancar els ulls i que deixes que se t'emporti.

Voldríem, amb cada imatge i amb cada text, evocar per a tu la vida del trosset d'Àfrica que se'ns ha arrelat al cor, una terra que de vegades és cruel i colpidora però que, més sovint, és tendra i alegre.Ens agradaria que aquestes pàgines fossin per a tu com un petit viatge al cor d'una terra i d'una gent generosa, forta i vital, tot i haver de viure immersa en l'adversitat.

Voldríem que, quan tanquis aquest llibre, hi hagis vist reflectit el nostre amor per Burkina Faso i per tota la gent de Dugú, d'aquí i d'allà, gent per a la qual el nostre agraïment és infinit.

El preu del llibre és de 25 euros més 6 euros de despeses d'enviament.
Si et ve de gust adquirir-lo posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic facilitant-nos les teves dades (nom, adreça postal i telèfon de contacte) i el número d'exemplars desitjat.

Utilitzem cookies només per a guardar l'idioma seleccionat / Utilizamos cookies únicamente para guardar el idioma seleccionado